Moje šťastná hvězda

Taťána Gregor Brzobohat: Ondřej Gregor Brzobohatý: Proč je pomlouvají?

Dobrý úmysl, nebo taktika?

Nejkrásnější český pár tvořený modelkou TAŤÁNOU (30) a muzikantem ONDŘEJEM (34) GREGOR BRZOBOHATÝMI se stal terčem pomluv kvůli tomu, že údajně kritizují prezidenta za to, že je příliš proruský a pročínský, a sami mají k Číně kladný vztah. Před dvěma lety totiž přijali účast v jedné čínské zábavní show. Teď sklízejí posměšky za to, že kážou vodu, ale sami pijí víno.

S politikou nechce mít nic společného?

„Jsem hrdý na naši zemi a vždy mi je ctí ji propagovat a prezentovat všude ve světě,“ obhajuje se Ondra. „Určitě ale tuto aktivitu ministerstva zahraničí, které mě před více než dvěma lety oslovilo, nelze vykládat jako podporu jakéhokoli politika či strany,“ tvrdí. Jenže už se stalo a všichni si teď myslí, že v Číně propagoval našeho prezidenta i přesto, že veřejně tvrdí, že by ho nikdy kvůli odlišným názorům nepodpořil.

Ondřej Gregor Brzobohatý

Dobrý úmysl, nebo taktika?

„Pokud to tak někdo chápe, chápe to opravdu špatně,“ rozčílil se hudebník, který si dnes možná vyčítá, že do pořadu vůbec šel. Sám si prý myslel, že kromě zábavy předvede i svůj hudební um, ale na něj se nakonec nedostalo. „Když jsme tam dělali šaškárny kolem jablíčka, tak to celé skončilo. Já jsem se zeptal, kdy budu hrát, a oni mi řekli, že na to už není čas. Připadal jsem si jako idiot,“ říká Ondřej, který se do Asie asi jen tak nevydá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden