Moje šťastná hvězda

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý: Tlačí na ni kvůli společnému dítěti?

Vypadá to, že se v nejbližší době Taťána Kuchařová (31) a Ondřej Brzobohatý (35) neplánují rozrůst o dalšího člena. Taťána v rozhovoru potvrdila, že co se týče dítěte, je na tuto otázku alergická. Je však zarážející, že Taťána v minulosti říkala, že by dítě chtěla a teď je všechno jinak.

Ale zřejmě si neuvědomuje, že její biologické hodiny se řítí kupředu obrovskou rychlostí. S odstupem času to vypadá, že už dalšího člena rodiny moc neřeší. Soustředí se prý výhradně na svou kariéru a všechny pracovní povinnosti, které jí prý dostatečně naplňují.

On si dítě přeje

Naopak Ondřej Brzobohatý je už na roli otce prý připravený a dítě by s radostí uvítal. I on sám je oblíbeným hercem a o práci rozhodně nemá nouzi, ale v jeho pětatřiceti letech si myslí, že už by mohl být ten správný čas.„Cítím se mezi tolika dětmi úplně v pohodě. Občas můžu klidně být na stejné mentální úrovni jako ony,“ vysvětloval Brzobohatý. Existují spekulace o tom, že měl Ondřej na Taťánu ohledně dítěte tlačit, což by se ne každé ženě muselo líbit.Na druhou stranu je Kuchařová finančně za vodou, peněz mají přeci víc, než dost, a ona by se na mateřské měla jako v pohádce. Je tedy snad problém někde úplně jinde?

Nemůže otěhotnět?

Jednou z možností je také to, že Kuchařové se v minulosti nedařilo otěhotnět.Dřív v rozhovorech o dětech mluvila víc otevřeně, než dnes a to nám potvrdili i její blízcí přátelé. „O dětech mluví mnohem víc než dřív,“ sdělila dříve jedna její blízká kamarádka. Ale jak to vypadá, páru se moc nedařilo, tak o přáních raději nemluví.Tou dobou si našli úplně nový koníček a to ten, že začali přátelům pořádat oslavy. To nikdy předtím nedělali a všechny jejich nová aktivita dost zarazila. Působilo to tak, jako by se pár chtěl rozptýlit od neustálého napětí.Je přeci mnohem lepší být někde s přáteli, než sedět doma a trápit se. Samozřejmě pokud o tomto choulostivém problému sama Taťána nepromluví, nemůžeme si být jistí, zda je to skutečný důvod toho, proč nemají děti.

Manželská krize

Není tajemstvím ani to, že si manželský pár už stihl projít první manželskou krizí, která byla s největší pravděpodobností právě kvůli napětí kvůli dítěti. V jejich pražském bytě, ze kterého už se oba vystěhovali, panoval křik, hádky a výčitky.

Nemají žádnou podporu

Díky našim tajným zdrojům jsme se dozvěděli, že jsou ze sebe oba navzájem vystresovaní a pod tlakem.Přeci jen mají náročné povolání a tráví spolu celkem dost času. Zdá se, že by si od sebe měli trochu odpočinout, jinak je manželství brzy přestane bavit úplně. Mnoho lidí si říká, kam vlastně manželství bez dětí směřuje, ale Kuchařová i Brzobohatý se k těmto komentářům odmítají vyjadřovat.Žádné podpory od jejich okolí se pár nedočká. Kuchařová o příbuzných příliš nemluví a nejspíš na ně ani nemá čas. Ondřejova matka Hana Gregorová (66) po vnoučatech nijak zvlášť neprahne a před nedávnem dokonce prohlásila, že se synovi přestane plést do života.Brzobohatý měl totiž problém s tím, jak se jeho matka prezentuje se svým mladším milencem Ondřejem Koptíkem (35). Tak raději ukončili veškerý kontakt. Potencionální miminko by se nenarodilo do příliš dobrých rodinných vztahů a to může být důvodem, proč Táňa s Ondřejem tak otálejí.

Zůstanou úplně sami?

Vypadá to, že Kuchařová a Brzobohatý do budoucna neplánují žádné změny. „Teď na to není vhodná doba, protože jak já, tak Ondřej máme tolik příležitostí pracovního rázu,“ vysvětlila Kuchařová.Snad si poté nebude chtít Ondřej pořídit dítě s nějakou jinou ženou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden