Můj kousek štěstí

Taťána Kuchařová: Nemůže snad otěhotnět?

Co zastírá Taťána Kuchařová (30)? Chybí snad modelce v životě něco zásadního?     Takové otázky vzbuzují aktivity Tatiany Kuchařové z poslední doby. Se svým chotěm, hercem Ondřejem Brzobohatým (35) doslova propadli pořádání opulentních oslav pro své přátele.

A nejde jen o obyčejné večírky v barech. Jejich party by mohly konkurovat těm hvězdným v Hollywoodu. Pronajímají si prostory na hradech a zámcích a hosté se tam baví v honosných tématických kostýmech. "Jednou jsme si pronajali překrásný lovecký zámeček, kde jsme měli víkendový mejdan v rokokových kostýmech, jindy jsme uspořádali gotický večírek na Karlštejně, měli jsme soukromou prohlídku hradu, navštívili kapli svatého Kříže a grilovali na nádvoří," vypráví Kuchařová.

Nutno uznat, že nápady slavného párečku jsou opravdu udivující. Potřebuje snad Kuchařová s Brzobohatým tímto způsobem zahnat nudu v životě? Údajně se měla modelka před časem svěřit, že je připravená na to, stát se matkou.

"O dětech mluví mnohem víc než dřív. Je jasné, že to není jen tak. Podle mě už se s Ondřejem rozhodli," promluvila její kamarádka. Snaží se snad vymýšlením zábavy pro přátele rozptýlit své trápení, že už dlouhou dobu se jí nedaří otěhotnět? To vědí jen oni dva a dokud sami nepromluví, prvadu se asi nedozvíme.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden