Můj kousek štěstí

Taťána Kuchařová: Neví, jak se jmenuje

Nemůže si přijít na jméno. To by se s trochou nadsázky dalo říct o blond modelce Taťáně Kuchařové, která si už delší dobu neví rady se svým příjmením a vyvádí s ním, jak se říká, psí kusy.

Poté, co se provdala za herce Ondřeje Brzobohatého (35), si začala říkat Taťána Gregor Kuchařová. Zní to velice nelogicky, je proto třeba připomenout, že Brzobohatý si tehdy z jen těžko vysvětlitelného důvodu změnil příjmení na Gregor – po matce.

Začal mediální humbuk, lidé si ťukali na čela a nechápali, k čemu je to dobré. Svérázná dvojka se za čas odhodlala k další změně, údajně má teď hudebník v dokladech uvedeno Ondřej Gregor Brzobohatý a jeho plavovlasá manželka se nejnověji jmenuje Taťána Gregor Brzobohatá.

Problém ovšem tkví v tom, že tohle ne každý ví, a tak se modelka i hudebník rozčilují, že se jim v novinách komolí jména. To ale opravdu není divu, vzhledem k cirkusu, který kolem svých jmen a příjmení tak svědomitě připravili.

Mají-li ti dva pocit, že na sebe musí permanentně upozorňovat, aby se na ně nezapomnělo, poněkud se mýlí. Po skandálu, který celému národu předvedli Ondřejova matka Hana Gregorová (66) a její přítel Pavel Koptík (33), na tuto zajímavou rodinu zapomene jen málokdo.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden