Moje šťastná hvězda

Tatarák s kapary a parmazánem

Receptů na tatarský biftek existuje nespočet. My jsme pro vás vybrali jeden z těch nejchutnějších.


Suroviny:


150–200 g namleté hovězí svíčkové


1 šalotka


3 stroužky česneku


1 lžíce kaparů


2 lžíce olivového oleje


1 vajíčko


4 lžičky dijonské hořčice


sůl, pepř


2 lžíce parmazánu


Postup:


Namleté maso smíchejte, osolte a opepřete.  Nakrájejte nadrobno šalotku. Česnek prolisujte a vše zamíchejte do masa. Nyní přidejte posekané kapary, parmazán, olej a hořčici.


Nechte tatarák 4 až 6 hodin odležet v lednici, aby se všechny chutě promísily. Tatarák podávejte se žloutkem, posypaný kapary a případně bylinkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden