Tatarák s topinkami

Hovězí tatarák patří ke stále oblíbenějším pochutinám. Vyzkoušejte variantu bez vajec, s majonézou.

Suroviny na 4 porce - 600 g hovězí svíčkové - 4 lžíce pokrájených nakládaných cibulek - 2 jarní cibulky - hrst hladkolisté petrželky - 2 lžíce majonézy - 2 lžíce olivového oleje - 2 lžíce kečupu - 2 lžičky worcesterské omáčky - sůl, pepř - olivový olej

Postup

1. Maso umelte, jarní cibulky očistěte a pokrájejte najemno.

2. Ve větší míse dobře promíchejte maso se všemi ostatními ingrediencemi a ochutnejte. Podle potřeby ještě přidejte jakoukoli z přísad. Dotáhněte lžící olivového oleje a dejte uležet do lednice.

3. Hovězí tatáček podávejte s opečenými kousky bagety, které potřete utřeným česnekem.

reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden

reklama