Tatarák z lososa a avokáda

Hledáte-li inspiraci na rychlá a chutná jídla, která chcete servírovat svým návštěvám, s lososovým tatarákem určitě nešlápnete vedle.


Suroviny:


2 filety z čerstvého lososa bez kůže


1 hrst čerstvého kopru


1 malá bílá cibule


1 lžíce olivového oleje


1 velké zralé avokádo


1 citron


sůl a čerstvě mletý pepř


pažitka nebo petrželka na dozdobení


Postup:


Lososa nakrájejte na kousky, stejně tak si nakrájejte i avokádo. Na malé kostičky nasekejte cibuli a přidejte i čerstvý kopr. Lze přidat i kapary.


Všechny ingredience nyní spojte dohromady a přidejte k nim šťávu z jednoho citronu, lžíci olivového oleje, sůl a pepř. Tatarák servírujte na ještě teplé a křupavé opečené bagetce nebo chlebu. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden