Můj kousek štěstí

Tatiana Kuchařová: Rozvod kvůli dítěti?

Manželství herce Ondřeje Brzobohatého (36) a modelky Tatiany Kuchařové (31) je na pokraji rozpadu. Zachránit ho může jen společné dítě. Má to ale háček. Zdá se, že budoucnost tohoto na pohled ukázkového párečku je nejistá.

Když před časem herec Ondřej Brzobohatý a modelka Tatiana Kuchařová předváděli své dovednosti v soutěži Pevnost Boyard, působili jako perfektně sladěná dvojice... Oslovovali se výhradně "bejby" nebo "lásko".

Asi nikoho by nenapadlo, že mezi nimi něco neklape. Jenomže od té doby se mnoho změnilo. Dusno kvůli plánování společného potomka! Ondřej je ten, který si vždy moc přál rodinu. Pro Tatianu zaměstnanou svou kariérou děti na prvním místě rozhodně nebyly.

Přesto její přítel ale doufal a věřil, že časem se modelky také zmocní mateřské pudy a zplodí spolu miminko, a tak své přání nijak nedramatizoval. Vždyť Tatianu miluje, musí být trpělivý. Jenomže roky plynou a Kuchařová se do mateřství stále nemá.

Proslýchá se, že nyní to už začíná být velký problém. „Táňa by se raději ještě několik let věnovala kariéře. Ale je pro ni stále těžší si to prosadit, protože Ondřej by se už opravdu rád stal otcem. Začíná být z toho nekonečného oddalování těhotenství docela otrávený,“ prozradil dobře informovaný zdroj z kolí manželského páru.

Brzobohatému totiž jde především o to, aby neměli potomka v příliš vysokém věku. Když jeho otec, herec Radoslav Brzobohatý (+79) necelý rok před završením osmdesátky zemřel, Ondrovi bylo dvacet teprve devěvt let.

Velmi těžce to nesl. Příliš brzy musel přijít o svého tátu. Nechce proto, aby i jeho dítě mělo osud jako on. „Jenže to bohužel nezáleží jenom na něm, což je problém," odává informátor. Tatiana si takové věci asi nepřipouští, hlavní je pro ni práce.

Manželství se tak ocitá v začarovaném kruhu. Nejspíš by se tedy modelka měla zamylslet, jestli chce udržet manželství pohromadě. Jednoho dne by totiž mohla Ondřejovi dojít trpělivost! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden