Moje šťastná hvězda

Tatiana Vilhelmová: Odřízla se od světa

Už pár dní se TATIANĚ VILHELMOVÉ (39) nikdo cizí nedovolá! Prý má dost fanoušků a novinářů, kteří ji nenechají odpočinout ani v noci, a tak si u svého mobilního operátora zřídila službu, díky níž se jí dovolá jen její rodina. A to přesně šest jejích členů.

Potřebuje klid

Herečka má ráda svůj klid, ale dnešní technologie jí ho nedopřávají. Sama říká, že si naštěstí s technikou vůbec nerozumí, takže počítače i chytré telefony jdou zcela mimo ni. Přesto ale potřebuje být občas ve spojení se světem. Nebo aspoň s blízkými. Ostatní mají smůlu. Naštěstí jí ale mohou napsat aspoň esemesku. V týdnu si totiž vyhradila pár hodin, kdy vyřizuje právě jenom mobilní zprávy.

Elektroniku si drží od těla dál

Textovky ale prý už nějakou dobu před voláním upřednostňuje, a to hlavně proto, že od chvíle, kdy vážně onemocněla zánětem mozkových blan, jí doktoři doporučují, aby si veškerou elektroniku držela dál od hlavy. Proto volá jen v nejnutnějších případech. A když je s rodinou doma, vyypíná si telefon úplně. Nechce, aby jí něco narušovalo vzácné chvíle, kdy se může věnovat jen sobě, svému příteli VOJTOVI DYKOVI (32) a dětem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden