Moje sladké tajemství

Tatiana Vilhelmová: Pilně pracuje na dalším dítěti!

Postupy, jak počít holčičku, prý mají v malíku!

Matka tří synů Tatiana Vilhelmová (39) velmi překvapila, když přiznala, že s Vojtou Dykem (32) pracují na miminku. Chtěli by totiž ještě holčičku. Jenže jak tohle zařídit a přírodě nějak pomoci? Herečka má na to své metody.

Pokud by herečka Tatiana Vilhelmová (39) chtěla ještě porodit čtvrté dítě, moc dobře ví, že by si měla pospíšit. Příští rok oslaví čtyřicátiny a s partnerem Vojtou Dykem (32) na tom prý už pracují. „Napadlo mě, že bychom měli ještě holčičku a ano, nechávám otevřená dvířka do komůrky,“ prozradila Vilhelmová.

Kam bude Dyk mířit by si Táňa měla asi nechat pro sebe.

Své prohlášení doplnila ještě o metodu, jak docílit, aby se jim konečně podařilo počít holčičku. „Aby to byl kluk, musí to mířit rovně a doprava, a aby to bylo holka, tak snad jen tak na bříško,“ svěřila se herečka.

Neměla by si tyhle intimnosti nechat pro sebě? Partneři jsou od sebe sedm let a mladší Dyk určitě nebude mít problém plnit její pokyny. Jen jestli zasloužilá matka nedělá chybu. Asi počítá s Vojtovou vydatnou pomocí, jenže ten je sám pracovně hodně zaneprázdněný, aby uživil rodinu. Kde vezme Táňa energii na další dítě?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden