Moje šťastná hvězda

Tatiana Vilhelmová: Plánuje supertajnou svatbu?

TATIANA VILHELMOVÁ (39) dlouho odmítala žádost svého partnera o ruku. Najednou ale rychle obrátila a říká, že svatbu chce stihnout před čtyřicítkou. Proč skoro ze dne na den změnila názor?

Sžírá ji žárlivost? VOJTA DYK (32) dostává stále více nabídek, a to nejen v Čechách. Začne víc cestovat a samozřejmě se okolo něj budou motat mladé fanynky. A tak je možné, že si svého mladého přítele chce Vilhelmová na prahu čtyřicítky pojistit prstýnkem a manželským slibem.     Po šesti letech a společném potomkovi je docela načase. Ale v tom případě má co dělat, protože plánovat svatbu v rámci několika týdnů je organizační sebevražda. Pokud se to Vilhelmové povede, tak to bude v rámci nejvyššího utajení a pozvaní budou muset mlčet jako hrob.

Dost bylo ostražitosti

Vilhelmová za sebou už jedno manželství má, ale to nedopadlo dobře. Proto byla podruhé ostražitá a raději si nechávala otevřená zadní vrátka. Jenomže teď se situace komplikuje. Dyk je velmi talentovaný a už si ho všimli i v zahraničí. Táňa přiznala, že je čeká delší čas v cizině, kdy se ona bude pouze starat o zázemí a její partner bude pracovat na své kariéře. Už takhle se okolo něj točí houfy fanynek a jiné mlsné ženy a jenom čekají, kdy v jejich vztahu udeří krize, aby mohly zaútočit. Je jasné, že s postupujícím věkem si chce Vilhelmová svého zajíčka pojistit, a sňatek je ta nejlepší možnost. Herečka sice na první pohled nepůsobí jako žárlivá stíhačka, ale bůhví, jak to mají tihle dva za zavřenými dveřmi, když si mají všechno vyříkat. Navíc před nějakým časem si rodinka vyrazila na dovolenou do Karibiku a romantická atmosféra se dala krájet. Zřejmě i proto její srdce pookřálo a chce s Dykem spojit život i oficiální cestou.

Utajené těhotenství?

A je důvodem rychlé svatby i plánovaní dalšího potomka? Z minulého manželství má Vilhelmová dva syny, s Dykem má ALOISE (5). Dohromady má kolem sebe čtyři chlapy. Herečka si několikrát posteskla, že život v ryze pánské společnosti je náročný a že by chtěla holčičku. Dalšímu potomkovi se nebrání, ale vzhledem k jejímu věku nelze s mateřstvím dlouho otálet. Možná Vilhelmová vyhlásila kariérní pauzu kvůli tomu, aby mohla pořádně zapracovat na čtvrtém dítěti a třeba se dočkat vytoužené holčičky.

Zbývá 14 dní

A kdy jindy se na tuto příjemnou aktivitu vrhnout než ve chvíli, kdy její milý dostává výhodné pracovní nabídky, mezitímco ona bude obstarávat teplo domácího krbu. Třetí porod Vilhelmová dlouho tajila a radostnou událost nakonec prozradily až její kamarádky. S takovým tajnůstkářstvím už může být klidně nějaký ten pátek těhotná a vyhýbat se zájmu médií. Navíc může v klidu plánovat veselku, která přímo klepe na dveře. A jelikož Táňa slaví kulaté jubileum 13. července, hned poté se ukáže, zda do toho s Dykem praštili nebo ne. Jistou nápovědou, že se vzali, by mohla být jejich absence na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde každý rok pár nesmí chybět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden