Moje šťastná hvězda

Tatiana Vilhelmová: Poslední šance na dítě si vybrala krutou daň

Před pěti lety prodělala TATIANA VILHELMOVÁ (39) zánět mozkových blan, což ji přimělo hodně věcí ve svém životě přehodnotit. Nyní její partner VOJTĚCH DYK (32) přišel se zajímavou informací,že si prvně v životě dopřávají půst. Byli snad k tomu donuceni, nebo si jen chtěli vyzkoušet něco nového?

Uherečky by bylo pochopitelné, že se rozhodla dát na očistu těla. Přece jen nemoc, kterou kdysi prodělala, jí značně zatížila organismus. Každé jeho nastartování je tak v jejím případě rozhodně prospěšné. Když se ale na půst dá muzikant, je to už poněkud zarážející. Vždyť hudebníci jsou proslulí svým bohémským životem, kde alkohol teče proudem a cigarety k němu také neodmyslitelně patří. A právě toho všeho se Vojta dobrovolně vzdal. Co ho k tomu vedlo? Že by snad nyní procházel nějakým složitým obdobím a v očistě organismu hledal jistou záchranu?

Po koncertu si vždy dopřál nějaký alkohol. Teď je tomu konec.

Zahodil všechny možné neřesti

„Já jsem si to prostě řekl,“ popírá Dyk, že by v tom někdo měl hledat něco hlubšího. Zkrátka se prý rozhodl, že zkusí dodržet tradice a naordinoval si čtyřicetidenní velikonoční půst. „Ten u mě spočívá spíš v tom, že nepiji alkohol, nekouřím a nejím maso,“ líčí hudebník a nezapomene dodat, že jeho holka ho v tom stoprocentně podporuje. „Drží ho se mnou,“ dodává. Že by na sobě pociťoval nějaké pozitivní změny, se ale úplně říct nedá.   „Nějak se mi tím zpomalil metabolismus, takže naopak chodím později spát,“ vypráví Dyk, který se pak po ránu necítí dvakrát svěže. Se svými dětmi totiž vstává už v půl šesté ráno, aby si spolu mohli dopřát svůj ranní rituál, a to běhání. Bez něj prý den neumí ani nastartovat.

Urychlení početí dítěte

Když tedy ani Táňu, ani Vojtu žádné zdravotní potíže netrápí, nabízí se otázka, proč se rozhodli pro takový zásah do svého již zajetého životního stylu?Když navíc přičteme fakt, že se k půstu Vojta vyjdářil jako k té největší hlouposti, ke které se kdy odhodlal. Nabízí se proto odpověď, že se partneři tímto chtějí co nejlépe připravit na početí dalšího potomka. Nedávno se totiž Táňa nechala slyšet, že by si přece jen rádi ke svým třem synům dopřáli holčičku, a tak není radno nic podceňovat. Vždyť herečka už není nejmladší a v tomto směru je každý promarněný den jen zbytečná ztráta času. Vilhelmová dokonce prozradila, že přijímá od svých známých cenné rady, jak na holčičku zaručeně zadělat. A možná jedna z těch rad byla, že by si oba měli dopřát právě zmiňovaný půst. Nezbývá než se nechat překvapit, zda jim to v tomto směru bude něco platné. V nejhorším si pak budou moc říct, že udě- lali něco pro své zdraví.

Tatiana Vilhelmová, Zuzana Kronerová: Táňa si zdraví hlídá delší dobu. Přiměla ji k tomu nemoc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden