Můj kousek štěstí

Tatiana Vilhelmová: Prý škemrá o roli

Kdo by to byl do herečky řekl? Tatiana Vilhelmová (40) navenek působí jako sebevědomá žena, která má svoji hrdost. Navíc je to jedna z nejznámějších hereček, takže by si nejspíš člověk pomyslel, že dožadovat se někde o práci nemá zapotřebí.

O to překbvapivější je zjištění, že právě prosebné škemrání má být u herečky údajně běžná praxe. Promluvila o tom producentka seriálu Zkáza Dejvického divadla Kateřina Ondřejková (52). Podle ní Vilhelmová neváhala překročit vlastní ego, aby získala roli.

Mělo jít o projekt herce a režiséra Miroslava Krobota (67). On sám by jí účinkování evidentně nenabídl, a tak vsadila na svou výřečnost a líbezné úsměvy. Podle informací skutečně dosáhla svého. „Táňa si chtěla zahrát, chodila za Mirkem a nakonec se jí to povedlo,“ řekla Ondřejková s tím, že Krobot prý neměl to srdce ji odmítnout, a tak jí na přání kývnul.

A ještě k většímu údivu je, že o ní kolegyně z branže tvrdí, že to u Vilhelmové není nic výjimečného. Stejným způsobem prý ulovila i svého partnera, zpěváka Vojtěcha Dyka (33)! Vojtěch Dyk se měl od herečky před časem odstěhovat a dokonce s mluvilo o tom, že by se měl zpěvák stýkat s jinou ženou.

Nyní se ale opět šíří nepotvrzené zprávy, že už je krize zažehnána, partneři se udobřili a Dyk se prý vrátil zpět do společné domácnosti. Že by ho Tatiana zase uprosila? Mohlo by se zdát, že takové urputné usilování nemůže mít valné výsledky, ale zřejmě to herečce díky její vyřídilce a vytrvalosti vychází na jedničku.

Asi dobře ví, že na vyhlašování cen Českého lva se na to, jak se dostala k roli, nikdo neptá. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden