Moje šťastná hvězda

Tatiana Vilhelmová: Utekl od ní partner kvůli mladší milence?

Od té doby, co začala Tatiana Vilhelmová (40) randit se slavným zpěvákem, podle svých kamarádek se hodně změnila. A ne zrovna k lepšímu. Prý s ní poslení roky není vůbec k vydržení. Myslí si snad o sobě, že je víc než ostatní? A na čem údajně zkrachoval její vztah s Vojtou Dykem (33)?

Je teď protiva?

Začátkem roku 2011 je novináři načapali na jednom z jejich prvních nočních rande.Svou lásku nijak zvlášť netajili, ale když se jich někdo přímo zeptal, Dyk jen stydlivě klopil oči, a herečka prý vždycky jen nepříjemně odsekla, že přeci když chodí na akce společně, je přeci jasné, co mezi nimi je.

Zamilovanost si ale nadmíru užívala. Celá zářila, usmívala se, vtipkovala, ale jakmile na ni promluvil někdo jiný než její přátelé a kolegové, bylo zle. A nyní je to s ní prý ještě horší. Říká se, že se začala chovat jako primadona, které se pořád něco nelíbí a všiml si toho samozřejmě i její partner.Nebo snad už expartner?

Má manýry hollywoodské hvězdy

Ačkoliv i on má prý své manýry, ale když zjistil, že se jeho vyvolená chová hrubě k fanouškům a že dokonce požaduje, aby všechny fotografie, které hodlají novináři publikovat v médiích, musí výslovně schválit, zuřil! Dokonce se nechce fotit ani se svými fanoušky.Co kdyby náhodou na sociálních sítích publikovali fotografii, kde nevypadá naprosto dokonale? Pro ni by to byla zřejmě katastrofa. Jenže Dyk si potrpí na trochu jiný typ žen. Na takový, který ho zaujal před osmi lety.Jeho kamarádi tvrdí, že tehdy se herečka ještě nechovala tak namyšleně a byla s ní i legrace.

Odstěhoval se z domova

Před pár měsíci nastala v jejich vztahu radikální. změna. Zatímco jim vždy stačil jen jeden byt a jedno auto, teď si prý Dyk koupil vlastní a dokonce se měl odstěhovat z bytu, v němž ještě donedávna s partnerkou, jejich společným synem Aloisem (5) a ještě s dvěma syny Vilhelmové, které má s předchozího manželství s Pavlem Čechákem (43), Františkem (13) a Cyrilem (10).

Jeho přátelé prý potvrdili, že si pronajal byt, ve kterém se nyní vyskytuje mnohem víc než doma. Jeho nový domov se sice nachází jen pár desítek metrů od původního, ale přesto ho prý svědci viděli, jak po desáté večer chodí nikoliv ke své partnerce, ale do opuštěného bytu.Co se mezi nimi stalo?Podle všeho to má být mnohem vážnější, než si všichni okolo nich myslí!

Našel si mladší milenku?

Jedna z hereččiných kamarádek údajně prozradila, že si přestali rozumět už před více než rokem.
Vojta Dyk si prý hrozně moc přeje holčičku. Syna už spolu mají, ale rozhodně by druhým dítětem nepohrdnul. I Tatiana si prý přeje minimálně ještě jedno dítě a vzhledem k tomu, že má už tři kluky, je jasné, že i ona si přeje holčičku.

Dokonce se prý před dvěma lety začali usilovně snažit. Ale zkrátka to šlo. Proč? Herečka už snad nemůže mít děti? Nebo je problém naopak ve zpěvákovi? Ať tak nebo onak, zřejmě to byl prvopočátek všech jejich problémů.

Možná také z tohoto důvodu je Tatiana často tak podrážděná. Před pár dny se dokonce objevila zcela nová informace, která se jejich vztahu týká. Údajně si zpěvák našel milenku! Nedávno ho totiž jedna z jeho obdivovatelek údajně viděla v noci v jednom pražském baru a společnost mu rozhodně nedělala tmavovlasá herečka, ale o hodně let mladší blondýnka! Prý se celou dobu smáli, letmo se dotýkali a Dyk objednával jednu skleničku za druhou.

Byla to jen kamarádka, nebo je to skutečně jeho milenka? Podle kolegů to prý může být jeden z důvodů, proč si pronajal vlastní byt. Aby si měl kam svou bloďatou krásku vodit. Ale ví o tom Vilhelmová? Proslýchá se, že už se dokonce rozešli, jen na veřejnosti o tom ještě mlčí.Ale pravdou je, že už je dlouho nikdo neviděl společně na žádné akci.

Přijde o nejcennější?

Zatímco v kariéře se herečce velmi daří, patří mezi nejobsazovanější české filmové herečky vůbec, v soukromém životě se jí hroutí, co může.Nic ale netrvá věčně. A i úspěch se brzy může obrátit ve velké zklamání a neúspěch. Jak jsme se dozvěděli od jednoho z jejích kolegů, její špatná nálada se začíná odrážet i na place. Při natáčení má prý takové požadavky, které nemívají ani ty největší hollywoodské hvězdy, stále někoho okřikuje a když něco není podle jejích představ, údajně z natáčení suverénnně odejde.

A to se samozřejmě režisérům ani kolegům nelíbí. Sice má domluvených na příští rok spoustu pracovních kšeftů, ale není vyloučeno, že zase rychle může o všechny přijít. Protože má však na příští rok údajně domluvené role hned ve třech filmech, vypadá to, že ani s těhotenstvím na příští rok rozhodně nepočítá.

Otázkou však je, zdali vůbec počítá se svým možná již bývalým přítelem. Nebo spíše zda on počítá s ní. Nyní není jisté vůbec nic, ale pokud herečka nezmění své zvláštní chování, zřejmě přijde nejen o milovanou osobu, ale i o zářnou kariéru.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden