Moje šťastná hvězda

Tatiana Vilhelmová, Vojtěch Dyk: Stane se z ní domácí puťka?

Velmi žádaná herečka TATIANA VILHELMOVÁ (39) se rozhodla pro radikální krok. Ve prospěch kariéry svého přítele VOJTĚCHA DYKA (32) se hodlá vzdát té svojí a naplno se tak oddat jeho potřebám a péči o domácnost.

Vilhelmová patří už několik let mezi nejobsazovanější české herečky. Hraje hlavní role a mezi nabídkami si může vybírat. Navíc se proslavila i v show Tvoje tvář má známý hlas, kde v titěrných kostýmech a náročných tanečních vystoupeních dokázala, že nepatří do starého železa. Poprvé se objevila ve filmu před 25 lety a od té doby se nezastavila. Její kariéru nenarušily ani tři porody a péče o děti. Teď to ale vypadá, že zvolní a přizpůsobí se partnerovi.

Hollywood není pro ni

Tatiana má velký talent a takoví oblíbení herci se většinou dokážou prosadit v zahraničí. Venku se proslavila TEREZA VOŘÍŠKOVÁ (28) nebo KAREL RODEN (55). Proč takový osud neláká ji? „Párkrát jsem zahraniční produkci zažila, ale necítila jsem se moc svobodně a tvořivě. Zrazuje mě jazyk. I když po soutěži Tvoje tvář má známý hlas vím, že se naučím úplně všechno, a to i v angličtině, přesto bych měla mezery třeba v komunikaci s režisérem. K práci ji potřebuju, abych se mohla dobrat k postavě, a taky mám ráda, když je na natáčení veselo. A to bez jazyka nejde,“ říká. A navíc, tady je zvyklá na hlavní role, ve kterých se může pořádně herecky vyřádit. Taková nabídka by v zahraničí nemusela hned přijít a začínala by asi pěkně od píky. „Byla bych odkázaná jen na malé roličky, a když už je člověk zvyklý na jiné role, tak se mu do nich moc nechce,“ vysvětluje.

Dyk se chystá do světa

Zato její partner je nabídkám otevřený. Je to talentovaný muzikant, zpěvák i herec, a navíc je to velký krasavec. Dvoumetrového hezouna nelze přehlédnout a je jasné, že nabídky na sebe nedají dlouho čekat. „Vojta má nějaké nabídky, a tak se těším, že budu u toho, že ho budu doprovázet a na určitý čas mu vytvářet zázemí,“ říká. To by znamenalo, že bude muset zvolnit a možná se načas dokonce odstěhovat, aby se o všechny své muže, tedy Dyka a tři syny, mohla starat. Po všech premiérách a vystupování v show se tak dostane na nějakou dobu do pozadí. Prý jí to ale vůbec nevadí.

Na úspěch partnera nežárlí

Vilhelmová je zvyklá na to, že jednou je v popředí ona a podruhé její milý. Ostatně jako matka si musela dát pauzu po těhotenství, ale to nikdy nevidí jako problém. „Normálně se každý věnuje své práci. Domlouváme se, kdo jak může být doma a kdo bude mít náročnější týden. Prostě oba pracujeme jako všichni ostatní,“ říká s tím, že na úspěch partnera nežárlí. „Miluji dělat svoji práci a mám to štěstí, že žiju s mužem, který to má stejně. Už to je obrovský dar. Žádná zášť se nekoná. Navzájem si přejeme a podporujeme se.“ Takže starat se nějakou dobu o Vojtěchovo blaho a stát se na chvíli tak trochu domácí puťkouVilhelmové určitě nebude vadit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden