Můj čas na kafíčko

Tato sympatická herečka se stále cítí mladá a krásná

Můj čas na kafíčko

Ljuba Krbová to neměla v životě vždy jednoduché. Láska a optimismus jí ale pomohly.

Krásný život žije herečka ze seriálu Ulice Ljuba Krbová (64). Obklopuje se těmi správnými lidmi a nepřestává k životu přistupovat s optimismem. Jak to dělá a kdo jí v tom pomáhá?

Oblíbená herečka ze seriálu Ulice a talentovaná dabérka Ljuba Krbová (64) si musela počkat na to, až najde toho pravého. S Ondřejem Neffem (77) je sice dělí poměrně výrazný věkový rozdíl, ovšem v manželství jim to neplechu nedělá.

Talent ukazovala už v raném věku

Naopak si umí vzájemně vyhovět a užívat si života plnými doušky. Jaký život má Ljuba Krbová za sebou, čeho si v něm nejvíc váží, a čeho naopak lituje? Sympatická herečka se narodila v Hradci Králové a pochází z pěti dětí, má sestru a tři bratry.

Část svého dětství prožila v Berlíně a už odmalička se u ní projevil umělecký talent. V útlém věku se věnovala baletu, navštěvovala přípravku Národního divadla a absolvovala Státní konzervatoř v hudebně-dramatickém oboru. Všechny tyto zkušenosti se rychle začaly úročit a brzy se

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden