Moje chvilka pohody

Tátův odchod nesl těžce

Hvězda show Tvoje tvář má známý hlas, Milan Peroutka (26), se odhodlal a promluvil o smrti svého táty Milana Peroutky staršího (†49). Asi jen málokdo si dovede představit to neuvěřitelné zoufalství a bezmoc, která rodinu mladého zpěváka zasáhla, když našli milovaného tátu a manžela před domem mrtvého.

Psal se rok 2013 a Milan v té době zažíval své nejlepší období v životě. Dokázal totiž překonat strach ze zpívání na veřejnosti a za poslední rok si k sobě s tátou konečně našli cestu. Jejich společné kroky však neměly dlouhé trvání.

Stále na něj myslí

Když se bubeník kapely Olympic vracel jednoho večera domů, upadl na schodech tak nešťastně, že byl na místě mrtvý. Ráno ho našla jeho žena. „Byl jsem doma. Máma přiběhla a já hned věděl, že se něco stalo,“ popisuje tragické ráno Milan s tím, že mu záhy maminka oznámila, že táta zemřel.

Pro všechny to byl obrovský šok, který dodnes rodina skvělého muzikanta jen stěží chápe. Talentovaný mladí se přiznal, že kdykoli stojí na pódiu nebo hraje s kapelou myslí na tátu a cítí, že je tam s ním.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden