Moje sladké tajemství

Tchyně k pohledání?

Rázná herečka má slabost pro „zeťáka“.

Herečka Eva Holubová (62) je miláčkem národa díky svým rolím, své osobitosti, naprosté otevřenosti, lásce k rodině – a v posledních letech také k budoucímu zeti, příteli dcery Karolíny (27).

Bývalý fotbalista, nyní model a student herectví Matěj Paprčiak (30) je už dva roky v podstatě členem rodiny. Jeho fotky, ať už s někým z rodiny, nebo samotného, se poměrně často objevují na Instagramu Evy Holubové. Oba dva baví svými videy, proto si leckdo zpočátku myslel, že jde o syna Holubové.

Matěj vypadl ze Survivoru na začátku.

Matěj totiž téměř veškeré nepracovní aktivity tráví s rodinou své přítelkyně. Mimo jiné si užívají společné dovolené na Sicílii, odkud herečka s Matějem vysílali spoustu zábavných a často i naučných videí. Například když jí Matěj pomáhal při vaření nebo se společně otužovali.

„Naštěstí už se na to nemusím koukat,“ dala Holubová najevo, co si o soutěži myslí.

Že má Holubová ke svému budoucímu zeti velice vřelý vztah, ostatně potvrzuje i její status na sociálních sítích: „Matěje beru jako syna, ale neporodila jsem ho.“ Aktuálně se opřela do soutěžících televizní soutěže, kde ji naštvalo, že nečestným způsobem Matěje nečekaně z reality show Survivor vyhodili.

Má to ale Matěj štěstí. Tak skvělou tchyni by hned tak nenašel. A to přitom Holubová působí spíš přísně...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden