Můj kousek štěstí komerční sdělení

Teď je ten správný čas na péči o střeva celé zažívání

Míváte problémy se zažíváním, pálením žáhy, afty, jícnem, žaludkem, nadýmáním, stolicí, zácpou, průjmy, hemoroidy, záněty, propustností střev atp.?

Vyzkoušeli jste snad vše od klasické medicíny, různá probiotika či probiotika a stále hledáte?

Máte slabší imunitu nebo málo životní energie? Zaměřte se na svá střeva a vraťte jim kondici přírodní cestou.

Největším lidským imunitním orgánem jsou střeva. Na nich záleží, jestli tělo vstřebá všechny důležité živiny a zda odolá útokům různých patogenů. Správně fungující střeva jsou nezbytnou podmínkou celkového zdraví. V organismu vše souvisí se vším a velmi mnoho potíží jde často ruku v ruce s problémem trávení. Navíc se může projevovat mnoha dalšími, mimostřevními příznaky. Například poruchou funkce jater, chudokrevností, řídnutím kostí, zvýšenou kazivostí zubů, afty, bolestmi kloubů, únavou či duševními obtížemi – depresí a úzkostí. Někdy se potíže s trávením a celým zažívacím traktem sdružují s dalšími autoimunitními nemocemi. Střevo pacienta s trávicími potížemi má často zánětem postižené, různě poslepované a snížené klky, které nemohou vstřebávat živiny, ba mnohdy ani léky, a proto tělo vykazuje příznaky jistého strádání, nedostatku, uprostřed hojnosti. To se samozřejmě děje také, pokud je střevo označeno za příliš rychlé nebo pomalé.

Zastaralé prostředky často ve jménu rychlosti účinku plošně „vybily“ všechno – patogenní bakterie, ale i ty, které zdraví podporují. Navíc byly vzhledem ke své chemické povaze zátěží na játra a organismus celkově. Jedinou správnou cestou je přitom návrat k zdravému a rovnovážnému prostředí v zažívacím traktu. I v této oblasti se uplatňují nové postupy, podstatně šetrnější k lidskému organismu.

Pokud se o své „hodné“ bakterie, které chrání naše zdraví ve střevech, během celého života až do stáří nestaráme, koledujeme si o malér v podobě nejrůznějších onemocnění jako jsou střevní záněty a infekce, srdečně-cévní potíže, obezita, cukrovka, astma, alergie, demence, onkologická či duševní onemocnění, jak upozorňují odborníci z České mikrobiomové společnosti.

Přírodní látky ve své podstatě po staletích nepůsobily nikdy po jednotlivých složkách, ale v substancích, v různých poměrech látek. Základním modelem přírody je totiž diverzita.

Hned na začátku cesty k lepší imunitě vám zažívání pomůže dát do kupy šestidenní nebo patnáctidenní kúra s Vitestinem®. Je to výsledek práce našich odborníků z české firmy Natura Imuneco. Tento unikátní doplněk stravy ve formě bylinného nápoje obsahuje účinné látky více než deseti bylin, výsledný účinek doplňuje aloe vera a výtažek ze sedmiletého ženšenu pravého. Svým složením a hustou gelovou konzistencí zajišťuje, aby se prospěšné látky z bylin dostaly právě tam, kam mají a vydržely tam dostatečně dlouho. Pomáhá na vše od krátkodobých potíží, až po dlouhodobé, často špatně řešitelné obtíže od úst po konečník.

Právě kombinace a vzájemný poměr bylin je tím, co dělá Vitestin® tak účinným, samostatně by bylinky tak dobře nepůsobily.  Příčin potíží může být velmi mnoho, proto je dobře, že se v naší zemi povedlo dát dohromady takovou směs a v takovém poměru, která obsahuje byliny protizánětlivé, antivirové, antibakteriální, antiparazitní, zároveň zachovává jejich energii. Změna se rozhodně vyplatí.

Hlavní úkol: střevním obtížím předcházet. Očistná kúra pro střeva je doporučována 2x ročně pro každého i zdravého člověka.

www.vitestin.cz

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden