Můj kousek štěstí

Teď se hraje o velké peníze

Na právnících by Žilková raději neměla šetřit....

Na tomhle se zřejmě rozvodová bit­va zastaví a začne zuřivá poziční válka. Jde o pořádný balík peněz, který herečka může a nemusí dostat na základě rozhodnutí soudu.

Kalkulačky soudních znalců i novinářů se totiž zahřívají výpočtem výše alimentů, které by měl velvyslanec v Izraeli Martin Stropnický (66) měsíčně dávat dceři Kordule (17). A ty se odvíjejí od jeho příjmů jež podle odhadů dosahují závratných výšek.

Stropnický dal loni manželce „výpověď“ mailem.

Hovoří se až o půl milionu korun, které každý měsíc přistávají na kontech muže, který se svou manželku Veroniku Žilkovou (61)rozhodl opustit kvůli mladé milence, asistentce pracující na izraelské ambasádě, Markétě Horňákové (31).

Když se dají dohromady diplomatův plat spojený s tabulkovými náhradami souvisejícími se zaměstnáním v zahraničí a také příjmy z pronájmu jeho dvou bytů v širším centru Prahy, běžnému smrtelníkovi se protáčejí panenky.

Doširoka otevřené zornice má jistě i Žilková, která zradu nehodlá nechat bez odplaty. Tahle bitva bude dlouhá a plně chápeme, že herečka nechce nečinně přihlížet, jak si její manžel žije na vysoké noze.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden