Můj čas na kafíčko

Teď se na Jandovou valí jedna katastrofa za druhou! Proč?

Kdo si myslí, že dračice na jevišti zpěvačka Marta Jandová (43) je přísnou matkou i doma, ten se hluboce plete! Místo toho to vypadá, že její malá dcerka Marie (3) zatím vyrůstá tak trochu sama na vlastní pěst.

Ale i když by se mohlo zdát, že na vině je to, že na ni poslední dobou nemá známá česká zpěvačka tolik času kvůli věčným zraněním a starostem s autonehodou, je za tím prý úplně něco jiného. Marta prý nechce udělat ve výchově stejnou chybu jako její rodiče a zbytečně srážet malé Marušce její sebevědomí.

„Dětem, které byly liberálně vychovávané, se musí nechat, že si věří víc. Když s někým takovým mluvím, připadám si vždycky jako nějaká malá holka,“ přiznala na první pohled sebevědomá Marta. Teď jen doufat, že se jim s manželem taková volná výchova nevymkne úplně z rukou. Momentálně by se jí totiž po zlomeném malíčku na pravé noze a jejímu muži gynekologovi Miroslavu Vernerovi (40), který má zrovna také na noze sádru kvůli zlomenině, naplno rozdováděná tříletá dcera jen velmi těžko doháněla!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden