Můj kousek štěstí

Teď se porve o svou mámu!

Mezi dvěma mlýnskými kameny si dcera herečky Dagmar Patrasové (65) a muzikanta Felixe Slováčka (78) počíná poměrně sebevědomě. Máma je pořád máma, takže Anna ji neodsuzuje, ale zároveň říká poměrně významně: „S tátou ve většině věcech souhlasím.“

A protože Slováček se o alkoholismu své ženy v minulosti rozpovídal poměrně obšírně a detailně, je znát, že dcera na Dádu začíná rezolutně tlačit. Patrasová si před několika týdny rozbila doma ošklivě hlavu a v nemocnici se měl personál vyjádřit, že tam není kvůli podobné nehodě poprvé.

Umí si poručit. Když Anna zápasila s rakovinou, Dáda šla do sebe.

Anna se o mámu bojí a ví, že ona sama patří mezi lidi, kvůli kterým se ještě může člověk závislý na skleničce vzchopit a něco se sebou udělat. Slováčkův přístup už tak citlivý není, svou ženu v podstatě jen odsuzuje.

Jistě, užil si s ní své, ale na její psychice se sám zřejmě dost podepsal tím, že udržoval roky vztah s výtvarnicí Lucií Gelemovou (38), což Dagmar jako ženu trápilo a jako ventil své frustrace zvolila ten nejhorší možný způsob. Anna mezitím překonala rakovinu a teď v sobě, zdá se, nachází dost sil, aby zakročila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden