Můj kousek štěstí
Těhotenství způsobilo poplach!
Eva se kvůli „fámám“ vzteká často, přitom ale občas vyjde najevo, že na nich přece jen něco je...
Těhotenství způsobilo poplach!

Objevily se spekulace ze zákulisí nového seriálu, podle nichž by měla známá herečka Eva Burešová (28) tajit před světem radostnou novinu. Fanoušky milovaný pár je prý v očekávání…

Je to tentokrát konečně pravda? Spekulace o tom, zda je, či není Eva Burešová v jiném stavu, četla o sobě herečka jistě už mnohokrát. Od chvíle, kdy začala zářit jako hlavní hrdinka oblíbeného seriálu Slunečná, její popularita stoupla a s tím ruku v ruce pochopitelně i zájem o její osobu.

Zapálení fanoušci touží vědět o soukromí své oblíbenkyně úplně všechno. Fandí jejímu vztahu se šéfkuchařem Přemyslem Forejtem (34) a každou jejich společnou zamilovanou fotku, jaksepatří, ocení obdivnými komentáři.

Nejedno srdce věrného diváka by jistě zaplesalo, kdyby vztah těchto dvou pokračoval svatbou či společným miminkem, a jak se zdá, možná se brzy dočkají. Nedávno se totiž objevily údajné informace přímo z placu seriálu Zoo, kde Burešová opět má velkou roli, které hovoří o tom, že by pohledná brunetka měla být v očekávání.

 

Tajemný zdroj

V samotném štábu tato radostná novina prý měla způsobit pořádný poprask. „Zatím je to neoficiální, ale už o tom mluví celý štáb. Eva to zatím sice oficiálně neoznámila, ale mělo by k tomu dojít každým dnem. Měla by být ve třetím měsíci těhotenství,“ říká tajemný zdroj, který je prý přímo ze zmíněného seriálu.

Tam měla tato informace přidělat nejednu vrásku, pokud by byla pravdivá, postava hubaté Viky, kterou Eva v příběhu ztvárňuje, by se podle všeho musela přepsat a s ní i dějová linka.

Velká radost, velká rodina

Scenáristé by tedy pomyslně měli o starost víc, ale pro herečku, jejího partnera i jejich okolí, by jistě miminko bylo velkou radostí. Oba už mají děti z předchozích vztahů. Eva má doma roztomilého syna Nathaniela (4) a kuchař krásnou dcerku Stellu (7).

Jednalo by se tedy o jejich prvního společného potomka. Jak se ale zdá, tyto úvahy jsou zatím předčasné. Tedy alespoň podle toho, jak na spekulace reagovala sama Burešová. „Rozhodně těhotná nejsem a ani to není v plánu.

Takových drbů jsem slyšela loni asi deset. To už bych musela mít mateřskou školku,“ odpovídá jasně seriálová hvězda, které se podobné šuškandy ani za mák nelíbí.

Co na to Eva?

„Abych řekla pravdu, tak mě už začíná štvát, že si někdo dovolí takovou informaci rozšiřovat a že se mě na to ptají úplně cizí lidé. Představte si, že bych přišla o dítě, nebo měla nějakou jinou komplikaci a někdo se mě na to ptal,“ rozčiluje se. Vzpomeňme si ale, jak na začátku zuřivě popírala samotný vztah s kuchařem Forejtem….

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz