Můj kousek štěstí

Těhotná, a všem lidem pro smích?

Je citlivá na poznámky

Když v seriálu Ulice coby vnadná servírka Šárka svedla spořádaného taťku od rodiny, pana Maléře, leckterá zapálená divačka jí to nemohla odpustit. Na adresu herečky nešetřily peprnými výrazy a Malvína Pachlová (30) si na vlastní kůži zažila, jaké to je, když si znepřátelí fanoušky nekonečného seriálu.

Od té doby už ale v řece uplynulo hodně vody, nastal klid zbraní a Malvína si mohla oddechnout. Alespoň na chvíli, dnes už totiž zase musí řešit reakce okolí, nad kterými jí zůstává rozum stát, tentokráte ovšem z poněkud jiného soudku.

S Ligačem oba hrají v divadle v Mladé Boleslavi.

To je fofr!

Před dvěma lety se blondýnka rozešla po dlouhé šestileté známosti s kolumbijským režisérem Juanem Davidem. Dlouho ale sama nezůstala. Dohromady se dala s hereckým kolegou z divadla Milanem Ligačem (28). Herec, který se objevil třeba v seriálu Modrý kód, ji upoutal natolik, že se rozhodla tentokrát na nic nečekat a vzít to hopem.

Po roční známosti byli v očekávání. S pravdou vyšla Pachlová ven, až když byla v šestém měsíci a rostoucí bříško zkrátka nešlo před zraky zvědavců skrýt. Od té doby se s ním nadšeně pyšní, kudy chodí. Od okolí se za to ale dočkala narážek, které se Malvíně moc nelíbí.

Odporné komentáře

„No tebe je ale velkej kousek,“, „Nemáš tam náhodou dvojčata?“, „Rodíš zítra?“ Poznámky, které jistě důvěrně zná každá nastávající maminka, herečce pěkně zvedají mandle.

„Proč? Proč někdo, kdo by měl vlastně chápat, co to je za proces, tohle vůbec vypustí z pusy?“ rozohnila se nedávno nad tím, že posměšné narážky na těhulky mívají mnohdy zejména ženy. Podobným reakcím bude brzy konec, je už v osmém měsíce a do porodu je jen chvilka...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden