Můj kousek štěstí

Těhotná? Ale co její role v ZOO?

Sice popírá, že je těhotná, ale v případě Evy to neznamená, že dítě nečeká

Nemluví se o ničem jiném: hvězda Slunečné a nyní už i seriálu ZOO má být těhotná! Jak už to tak bývá, sama Eva Burešová (28) tyto informace popírá a vysmívá se jim, ale kdoví…

Nelze vyloučit, že takzvaně zatlouká. Svatební šaty, v nichž se jako seriálová Týna provdala za svého milého, si nechala. „Jednou je třeba ukážu vnoučatům a budu jim povídat o tom, jak jsem kdysi byla Týna,“ usmívá se.

Anebo třeba plánuje, že se v dlouhé, bílé róbě provdá podruhé, tentokrát doopravdy. To by diváci koukali, to by fanynky ronily slzy dojetí! Ostatně nedávno vyšlo najevo, že když se šéfkuchař Přemysl Forejt (34) do půvabné tmavovlásky zamiloval a ke své lítosti zjistil, že ji delší dobu neuvidí, vyřešil to po svém.

„Já jsem byl v Olomouci a Evička byla v Praze. A já jsem dal čtyřicet dílů Slunečné po sobě. Tak jsem ji poznával alespoň takhle,“ vzpomíná a konstatuje, že se mu Eva v roli holky ze statku, která umí podojit kozy, moc líbila. Ale co bude teď s Evinou rolí v ZOO?

„Bude se muset přepsat její postava a celá dějová linka seriálu,“ uvedl zdroj z Primy. „Burešová nadělala všem dost vrásek,“ dodal zachmuřeně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden