Můj čas na kafíčko komerční sdělení

Televizní hvězdy 100x jinak na LEPŠÍ.TV!

Tak na to jsme čekali desetiletí! Když jsme sledovali Nemocnici na kraji města, museli jsme sedět u obrazovky s kafíčkem pět minut předem a s napětím čekali, kdy to celé vypukne. Když nás nedej bože vyrušil soused nebo se vypnula elektřina, zhroutil se nám celý svět a my se nemohli dočkat rána, aby nám v práci kolegové povyprávěli, co se v dalším díle událo. Naštěstí tato doba patří historii, stejně jako zmiňovaný a stále nádherný seriál. Dnes už nemusíme urputně hlídat čas a k televizi se doslova vázat. Řešení je velmi jednoduché – využití služeb moderní internetové televize Lepší.TV! Už nikdy nám nic neuteče a my doslova ovládneme televizní obrazovku!

Dívám se na hvězdy kdykoliv chci!

Hlavní výhodou Lepší.TV je jednoznačně volnost při jejím užívání! Stačí připojení k internetu s rozumnou rychlostí (klidně přes mobilní data) a televize je k dispozici opravdu kdykoliv a kdekoliv. Díky pokročilým technologiím už dnes nemusíme sledovat svoje oblíbené televizní a filmové hvězdy jen na televizi v obýváku, ale kdykoliv a kdekoliv chceme – na notebooku, mobilu či tabletu. Lepší.TV je tedy s námi i na chatě, dovolené, ve vlaku, nebo klidně v posteli. To je ale stále jen část nabídky, kterou Lepší.TV přináší! Už v základním balíčku totiž nabízí 125 televizních programů a z toho 88 v kvalitě HD. Když k tomu přičteme moderní, a přitom velmi jednoduché funkce a vychytávky, které bychom jinde stěží hledali, máme jasno! Není totiž noc lepšího, než pustit si film kdy chci, pozastavit si jej, když si jdu uvařit kafíčko, přetočit nudnou scénu, pustit si celý film ještě jednou pěkně od začátku, nebo si nahrát cokoliv se mi zlíbí. A to ještě zdaleka není vše, co správný milovník hvězd jistě ocení!

Moje hvězdy jsou pořád se mnou…

Díky videotéce, kterou každý odběratel získá s nákupem služby Lepší.TV, máme k dispozici celý televizní archiv s více než patnácti sty filmy a pořady, ze kterého si můžeme vybírat, na co zrovna máme náladu. Už tedy nemusíme přemýšlet nad tím, jestli nám televizní stanice nabídnou na večer ten správný program. Nemusíme spěchat domů z práce na čas, nebo odříct návštěvu přátel. Kdykoli se totiž můžeme na odvysílaný film či seriál podívat až ve chvíli, kdy máme čas a opravdu tu správnou náladu. Navíc se můžeme dívat na již odvysílané pořady až 100 dnů zpětně, takže většina pořadů na nás v pohodě počká. Opravdoví milovníci seriálů pak jistě využijí funkci zvanou „nahrávání“. Díky ní si všechny vysílané epizody postupně nahrají a třeba večer ještě, než půjdou spát, prožijí pěkný večer se svými oblíbenými hvězdami a pustí si hned pár dílů za sebou.

Miliony hvězd za tak nízkou cenu?

Setkání s filmovými hvězdami opravdu nemusí nutně znamenat objednání předraženého hotelového apartmá v Hollywoodu s nadějí, že při procházce po chodníku na některou z nich narazíme. Stačí si pořídit službu Lepší.TV a naopak peníze ušetřit! Za pouhých 199,- Kč měsíčně totiž získáme kompletní nabídku 125 programů – od klasických českých stanic, vybraných slovenských a zahraničních, přes řadu sportovních či dětských, až po něco jen pro dospělé. A kdyby nám to bylo náhodou málo, můžeme si dokoupit i filmový balíček HBO za 219 Kč měsíčně, který nadchne vskutku luxusními filmy a těmi největšími hereckými hvězdami. Ale nebyla by to Lepší.TV, kdyby nenabídla i něco navíc!

Právě v této chvíli nabízí Lepší.TV možnost vyzkoušet si její služby na první měsíc jen za 1 Kč včetně filmového balíčku HBO. Objednání na stránkách www.lepší.tv je naprosto jednoduché a k ničemu dlouhodobému nezavazuje. Setkání s hvězdami ještě nikdy nebylo tak snadné…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden