Můj čas na kafíčko

Televizní seriály přinesly Janu Šťastnému prokletí i velkou popularitu!

Můj čas na kafíčko

„Jsem člověk, který si dělá rezervy, aby bylo kam sáhnout, kdyby zrovna nebylo co dělat.“

Jednou z hvězd úspěšného seriálu Slunečná se stal Jan Šťastný (55). Kdysi se kvůli jedné televizní roli dost natrápil, později přišla zase postava, při jejímž umírání plakali i herečtí kolegové.

Maminka Jana Šťastného (55) byla lékařkou. Jana tato profese rovněž přitahovala, bohužel se mu ale nedařilo v předmětech, které jsou pro medicínu důležité: v chemii a biologii.

Doktorem se pak ale přece jenom stal, i když pouze v televizním seriálu Ordinace v růžové zahradě. Vytvořil zde jednu z nezapomenutelných postav.

Problematická sláva

Ve Zlíně Jan vystudoval gymnázium a pak se přihlásil na DAMU, prý víceméně z trucu. Jednu velkou hereckou zkušenost už za sebou v té době měl. Zahrál si v pohádce Za humny je drak. Tehdy mu bylo šestnáct let a jedna scéna ho přivedla do

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden