Můj čas na kafíčko

Televizní slušňák to umí pořádně rozjet!

Na veřejnosti a zvláště pak v televizi působí sympatický moderátor Marek Eben (61), který momentálně moderuje taneční show StarDance, jako gentleman. Ve svém reálném životě je ale Marek normální člověk, který se také potřebuje trochu odvázat, i když roky pečuje o svou nemocnou manželku Markétu Fišerovou (59).

Je tedy opravdu takový slušňák, nebo si na něj jen hraje? Zase takový slušňák, jak se Marek prezentuje na televizní obrazovce, ale ve skutečnosti není. „Nikdo nemůže s lehkým úsměvem na tváří říci – to se mi nemůže stát,“ řekl Eben.

Byl někdy opilý?

Kdo si ovšem myslí, že moderátor je ten typ muže, který si rád zajde s kamarády do hospody na pivo, tak se mýlí. Marek totiž tvrdí, že se zásadně neopíjí do němoty. „Opil jsem se jedinkrát v životě, když mi bylo čtrnáct.

Nejsem zvyklý pít, a proto i malou dávku tvrdého okamžitě cítím,“ přiznal se Eben, který se prý proto bujarým večírkům radši vyhýbá. Jak však říkají jeho kolegové, zejména na filmovém festivalu v Karlových Varech, kam moderátor jezdí, nějakou tu sklenku nevynechá. „Je to tajný alkoholik. Pozor na něj,“ řekl s humorem herec Jakub Kohák (45). Více než alkohol však musí Eben řešit neustálé milostné návrhy, které dostává od žen. Dá to prý sice práci, ale snaží se žádné nepodlehnout.

S dopravními předpisy dost válčí!

Moderátor se údajně vyloženě modlí, aby na nejrůznějších večírcích zase nemusel žádné krásné ženě odolávat. Sice má doma manželku, ale to mu nebrání v tom, aby se občas nepodíval na nějakou pěknou mladou slečnu.

Co je ale horší problém, je jeho řízení auta. Kdo by to byl řekl, že se z moderátora na silnicích stává pirát silnic. Sice na to není hrdý, ale přesto se bez okolků přiznal. „Před dvěma lety jsem přišel za rok o čtyři body, a to jsem začal být nervózní. Všechny přestupky mám za rychlost,“ práskl na sebe Eben. A ačkoli si mnozí lidí myslí, že dopravní policisty dokáže přesvědčit o své nevině, pravda je úplně jiná. Ve výsledku má i tak sečtělý člověk, jako on, také své slabiny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden