Moje šťastná hvězda

Ten nejkrásnější a zároveň poslední koncert měla v nemocnici

Moje šťastná hvězda

Zpěvačka, která vždy rozdávala lidem radost, zemřela dříve, než se z jejích dcer staly dospělé ženy. Nemohla tak vidět, že jsou nyní vlastně její věrnou kopií.

Ačkoli Laďka Kozderková  (†37) žila až příliš krátce, zanechala v našich srdcích hlubokou stopu. Vždyť nepřestala zpívat, ani když vážně onemocněla, a stále věřila, že se uzdraví.

Přátelé o známé zpěvačce a herečce Laďce Kozderkové (†37) říkali, že byla doslova přírodní úkaz. Velmi milovala zpívání, svou rodinu a život. Ani vážná nemoc ji nemohla připravit o dobrou náladu a optimismus rozdávala plnými hrstmi.

Dodnes se například říká, že před smrtí udělala velice nezvyklou věc. Zpěvačka, která trávila své poslední dny v nemocnici, údajně přemluvila svého druhého manžela Vlastimila Bedrnu (†89), aby ji odvezl na Vinohradský hřbitov, kde prý pečlivě uklidnila rodinný hrob.

Všichni věděli, že zpívá naposledy

„Chci jít do čistého,“ řekla prý tehdy šokovanému Berdnovi. Nu, ani tenkrát jí nescházel pověstný smysl pro humor a i tváří v tvář smrti myslela prakticky. A ještě pár hodin předtím, než

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden