Můj čas na kafíčko
Tentokrát to vypadá na slavnou svatbu
Tentokrát to vypadá na slavnou svatbu

Patří k našim nejpůvabnějším herečkám, ze seriálů vzpomeňme Expozituru, Specialisty či třeba Vyprávěj. Přesto byla Hana Vagnerová (38) dlouhou dobu sama. Teď to ale vypadá, že našla toho pravého.

Fakt, že se zamilovala a veřejně vztah přiznává, má velkou váhu, neboť podle vlastních slov rozhodně nepatří mezi ženy, které by byly schopné randit každou chvíli s někým jiným.

„Vždycky jsem záviděla holkám, co se zamilují snadno, a když to skončí, jsou do měsíce v pohodě a zkoušejí to dál. Já to mám vždycky složitější,“ přiznala hvězda seriálu Specialisté. Je tedy její nová láska tou velkou na celý život?

Se srbským režisérem Markom Simićem (43) chodila více než šest let.

Život s ní je nesnadný

„Je to na dobré cestě,“ přiznala před nedávnem herečka s tím, že je po dlouhé době zase zadaná. O svém novém partnerovi ale odmítá prozradit cokoli víc než to, že splňuje tři základní požadavky, které Hana na muže svého srdce má.

Aby krásnou herečku zaujal, musí být prý hlavně charismatický, inteligentní a mít smysl pro humor. Jenže to není ani zdaleka všechno. Podle všeho se vysněný princ bude muset obrnit hlavně velkou trpělivostí. Herečka na sebe totiž už kdysi prozradila, že život po jejím boku není zrovna jednoduchý.

„Když to řeknu jemně, jsem lehce emocionálně nestabilní. Nečekaný pláč, nečekaný jásot, pak zase nahoru, dolů, všechno je barevný, pak zase černý. A já potřebuju, aby tomu ten muž rozuměl,“ říká se smíchem.

Oblékne brzy bílé šaty?

Na oplátku ale svému partnerovi nabízí stálost a jistotu, že si s jeho srdcem jen tak nezahrává, jak by se třeba u krásné a slavné ženy mohlo čekat. Když se prý Hana Vagnerová zamiluje, je to na roky. „Nikdy jsem nezažila takové ty krátké románky nebo flirty.

Já se zamiluju vždycky na dlouho a ještě dýl se pak z toho léčím. Srdce mám napadrť a velmi pomalu se hojí,“ říká s tím, že její vztahy trvaly v průměru sedm let. Její okolí ale doufá, že tentokrát už to bude napořád a že se třeba za čas ozvou i svatební zvony. Na otázky ohledně svatby se ale herečka jen tajnosnubně usmívá.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz