Teplý tuňákový salát

Připomeňte si léto s tímto báječným salátem, který skvěle chutná a nepřiberete po něm!

Potřebujete:

300 g těstovin (fusilli), 200 g konzervu tuňáka ve slunečnicovém oleji, 150 g cherry rajčátek, 1 papriku, 1 lžíci nasekaných čerstvých bylinek (bazalka, pažitka, petrželka…), pepř, sůl

Postup:


  1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Papriku nakrájejte na drobné kostičky, rajčátka na poloviny. Uvařené těstoviny slijte.

  2. Do těstovin zamíchejte tuňáka i s částí oleje. Přidejte rajčátka, papriku a bylinky. Salát dochuťte solí a pepřem a ihned podávejte.

  3. Do salátu můžete přidat také olivy a před podáváním ho posypat nastrouhaným parmazánem. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden