Můj kousek štěstí

Tereza Bebarová: Prchala před úchylem

Neradostné vzpomínky na dětství má, jak se nyní ukázalo, Tereza Bebarová (41), hvězda seriálu Ulice. V osmdesátých letech v Bohumíně, kde malá Terezka vyrůstala, nebyl právě jednoduchý život.

Kouř z továrních komínů měnil každý den barvu. Takové depresivní prostředí bohužel přitahovalo všelijaká individua. Jednou vyděšenou Terezu zatáhl podezřelý mladíček do podloubí a sundal si před ní trenýrky.

Varoval ji, že to nesmí říci rodičům, jinak že si to s ní vyřídí. K smrti vystrašená dívenka se skutečně neodvážila říci to doma, prozradila to jen staršímu bratrovi. Úchylný mladík si na ni naštěstí podruhé už nepočkal.

Jindy zase šla s kamarádkou na procházku a vidí, že pán si vede kolo. To ji zaujalo a povídá té své spolužačce: "Hele, ten má pěkné kolo, úplně stejné, jako mám já." Doma pak s hrůzou zjistila, že to kolo bylo opravdu její.

Z Terezina vyprávění o dětství naskakuje husí kůže. Na druhou stranu, říká se: Co tě nezabije, to tě posílí. Z čehož logicky vyplývá, že vzhledem k hrůzným zážitkům z dětství musela z Terezy Bebarové vyrůst silná žena, která se hned tak něčeho nezalekne.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden