Moje sladké tajemství

Tereza Brodská: Chce na stará kolena ještě dítě?

Herečka Tereza Brodská (50) má s manželem Herbertem Slavíkem (54) syna Samuela (21). Údajně se ale úplně nevzdala myšlenky na další dítě. „Jasně že jsem o adopci přemýšlela, několikrát. Dokonce i stále přemýšlím,“ řekla herečka.

Další dítě? Na tuto možnost by ale musela nejdřív připravit rodinu a hlavně si udělat na další dítě čas. A toho nemá nazbyt. Kdo ví, jestli si na to Tereza ještě troufne. Ještěže jí dceru částečně nahrazuje Samuelova přítelkyně.

Brodská v dětství kvůli vytížení rodičů nebydlela doma. Do svých sedmi let žila u tety a mateřské lásky se jí tolik nedostávalo. Možná i proto syna, jako každého jedináčka, svou péčí trochu rozmazlila. Léta přibývala a Samuel nakonec zůstal bez sourozence.

Teď má přítelkyni a pomalu vylétá z hnízda. To v oddané matce vyvolává smutek, který řeši pořízením pejska. Nedostatek něhy „Měla jsem takové období, kdy jsem pocítila zvýšenou potřebu něhy,“ svěřila se.

Je tak pro ni lehčí naložit pejska do kabelky a vyrazit do práce, než se věnovat malému miminku. Bude syna tlačit, aby jí brzy pořídil vnoučata?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden