Moje šťastná hvězda

Tereza Brodská: Herectví jí chtěli znechutit

Její talent se už v dětství nedal přehlédnout. TEREZA BRODSKÁ (50) odmala věděla, čím chce být. Ale její slavní rodiče VLASTIMIL BRODSKÝ (†82) a JANA BREJCHOVÁ (78) byli zásadně proti.

Jelikož byli její rodiče známí a úspěšní herci, moc dobře věděli, co tato profese obnáší. Své malé dcerce Tereze Brodské (50) se proto snažili povolání herečky všemožnými způsoby zprotivit. Kritizovali všechno, co šlo.Tereza ale byla neústupná a směr nezměnila.

Šla si za svým

Vůbec poprvé se Tereza Brodská objevila v komedii Slečna Golem, kterou režíroval Jaroslav Balík (†72). Potom si střihla malou roli v rodinném filmu Ať žijí duchové.I když se jednalo o doslova několikasekundovou roli, malá Terezka si celé natáčení pořádně užila. Potom se pochopitelně rozhodla vystudovat herectví, což se jí na Pražské konzervatoři, také povedlo. Po dokončení studií se rozhodla nabírat zkušenosti, kde se jen dá.Účinkovala v Divadle Na Zábradlí, Divadle na Vinohradech nebo v Činoherním klubu.

Pyšná maminka

V současnosti se Tereza stále věnuje vysněné profesi a zároveň se pyšní svým již dospělým synem Samuelem Slavíkem (21), kterého má se svým manželem Herbertem Slavíkem (55).Ve společnosti se nedávno ukázala i s jeho přítelkyní, tudíž to vypadá, že spolu mají velmi dobré vztahy. Brodská žije poklidným životem a herectvím se živí dodnes.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden