Můj kousek štěstí

Tereza Brodská: Ostré spory slavných sourozenců u konce?

Mezi půvabnou tmavovláskou Terezou Brodskou (47) a jejím nevlastním bratrem Markem (56) vřelé sourozenecké vztahy ochladly zhruba před dvěma lety.

Tehdy totiž Marek Brodský otevřel v pořadu České televize svou třináctou komnatu, mimochodem velmi bolestnou: těžké deprese. Zde se také vyjádřil k sebevraždě svého i Terezina otce, herce Vlastimila Brodského (†81).

A řekněme, že se vyjádřil poněkud nestandardně. Svěřil se celému národu, že je zastáncem mnohem estetičtější sebevraždy, než jakou zvolil jeho otec. Ten se zastřelil na zahradě chalupy ve Slunečné. Marek nastínil, že až se bude chtít zabít on, stane se to vysoko v horách, kde bude pít rum, dokud neumrzne.

Rozhořčená Tereza Brodská nenechala bratrovo veřejné prohlášení bez odpovědi, velice se jí dotklo. V jejím protiúderu nechyběla ostrá slova, z nichž nejmírnější bylo: "lempl". Což zase logicky rozzuřilo Marka, který po tatínkovi bohužel zdědil nalomenou psychiku v podobě mučivých depresí.

Mezi sourozenci se pak rozhostilo zlověstné ticho. Po dvou letech se ledy prolomily, Marek a Tereza už se zase stýkají. Snad je tedy všechno zlé, co se mezi nimi odehrálo, konečně zapomenuto.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden