Můj kousek štěstí

Tereza Brodská: Přišla o kšeft, film se točit nebude

Jednou jsi dole, jednou nahoře, zpívá se ve slavné písni Život je jen náhoda. Tereza Brodská, pocházející z legendárního hereckého rodu, má za sebou celou řadu krásných rolí, ale tentokrát to prostě nevyšlo.

Měla ztvárnit hlavní úlohu v novém českém filmu, ale z práce na něm pak bohužel sešlo. Přitom Tereza se svědomitě připravovala, scénář předepisoval plavání a skoky do vody, ze kterých jí bylo úzko. Přesto se naučila skákat šipku, ba i ztloustla, přesně jak jí bylo řečeno.

"Dost jsem se na to připravovala. Cvičila jsem a snažila se, abych nevypadala hůř, než je nutné," řekla v době, kdy považovala film za skvělý dárek k padesátinám. "Možná to bude znít trochu divně, ale myslím si, že ne každá herečka by si na to v padesáti troufla, ukazovat se před kamerou v plavkách," domnívá se někdejší hvězda seriálu Ulice.

Všechno bylo zbytečné. To půvabné tmavovlásce na náladě nepřidalo. Dobře že má milovanou čivavu Konráda a cigarety, kterými se uklidňuje. Situace kolem nemoci její maminky Jany Brejchové (79) se nemění, Brejchová je nastálo v nemocničním ošetřování a o návštěvy příliš nestojí.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden