Moje šťastná hvězda

Tereza Brodská: Přišla o práci a o velké peníze

Momentálně dcera slavných rodičů Jany Brejchové (79) a Vlastimila Brodského (†81), herečka Tereza Brodská (51), nemá zrovna období zalité sluncem. To, na co se hodně těšila a věnovala tomu veškeré své snažení, ztroskotalo.

Loni k narozeninám, které byly její padesáté, dostala prý dárek v podobě hlavní role ve filmu. Tereza měla odehrát příběh své filmové postavy hodně v plavkách, tedy se snažila, aby vypadala co nejlépe. A jelikož na předchozí roli musela tloustnout, teď přišlo opačné období – shazovat a posilovat.

Dřela jako o život a stejně to nevyšlo

Sama později přiznala, že cvičila a snažila se, aby v plavkách na plátně vypadala dobře. A jak tvrdili její kolegové, vzala to všechno opravdu vážně a poctivě. Jenže, jak už to u filmu někdy bývá, plány ztroskotaly a Tereze tak zůstaly jen oči pro pláč a hlavně prázdný diář.

A přestože se momentálně objevuje třeba v třetí řadě seriálu Terapie, další práce by jí přišla bezpochyby vhod. Počítala pochopitelně, že si přijde i na hezké peníze, které se jí do rodinného rozpočtu jistě hodí.

A i když vedle svého manžela, úspěšného fotografa Herberta Slavíka (56), nestrádá, je zvyklá mít i své vlastní úspory. Navíc pro svého jediného syna Samuela (23) udělá kdykoli cokoli, včetně případné finanční podpory.

Proto je potřeba, aby měla z čeho brát. A i když je Samuel dávno dospělý a uživí se sám, pomoc od rodičů se vždycky hodí. Navíc teď Tereza neustále musí řešit i starosti s maminkou.

Matka jí dělá samé starosti

Přestože jejich vztah byl vždycky komplikovaný, protože jako malou Terezu místo matky vychovávala teta Hana Brejchová (72), teď je Jana Brejchová nemocná. Leží v nemocnici a není na tom zdravotně dobře. Dokonce odmítá Tereziny i další návštěvy, jak nám potvrdili její známí. Nechce už prý nikomu přidělávat starosti a ani se ukazovat ve stavu, v jakém teď je.

Co se bude dít s její kariérou?

Každopádně je jasné, že Tereze momentálně není do smíchu a ušlé peníze jí na radosti nepřidají. Co bude dělat, je ve hvězdách. Určitě by ale filmaři neměli opomenout její současnou skvělou formu a postavu, která v pades á t i může i v plavkách vypadat dobře.Nebo si Tereza najde jiný zdroj příjmů, který zacelí díru v rozpočtu. Třeba se vrátí zase do oblíbené Ulice.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden