Moje šťastná hvězda

Tereza Brodská svoji tetu měla za maminku

Moje šťastná hvězda

Její vztah s rodiči rozhodně nebyl ideální.

Už bezmála třicet let je Tereza Brodská (56) šťastnou manželkou a matkou. A nedokáže si představit, že by tomu mělo být jinak, protože sama poznala, jaké to je žít bez rodičů.

Být potomkem slavných rodičů není vždycky to nejlepší, co může dítě potkat. V době, kdy se Janě Brejchové (84)Vlastimilu Brodskému (†81) narodila dcera Tereza Brodská (56), byli oba skutečnými hvězdami, které všichni obdivovali, a šli z jedné role do druhé.

Rodinná idyla se nekonala

Maličké Tereze tak bylo pouhých šest týdnů, kdy se octla v náhradní rodině, kterou tvořila teta Blanka, hereččina nejstarší sestra, a její manžel Ladislav. Ti se nadlouho stali pro malé děvčátko skutečnými rodiči, takže jim říkala máma a táta.

Když Tereza Brodská začala chodit do školy, najednou ale bylo všechno jinak, protože v tu dobu začala Jana Brejchová

Zbývá vám 66% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden