Moje sladké tajemství

Tereza Černochová: Otec jejího dítěte utekl. Řekla proč!

Nechal ji na holičkách, ale ona ho stejně brání!

Samoživitelka Tereza Černochová (33) se konečně rozhodla promluvit o tom, jak to bylo s otcem její dcery Laury (2), na jejíž výchovu zůstala sama. Překvapením však je, že i přes jeho špatný postoj se ho neustále zastává. Dělá to však kvůli dceři.

Nebyl připraven

Biologický otec malé dcery Laury od Terezy v těch nejtěžších chvílích utekl, protože prý nebyl na otcovství připraven. Zpěvačka ze skupiny Monkey Business však rozhodně není zhrzenou ženou, jak by se na první pohled mohlo zdát a naučila se s jeho rozhodnutím žít. „Snažím se s ním nemít žádný rozbroj,“ řekla o otci své dcerky zpěvačka, které nezbylo než se smířit s jeho odchodem i novou partnerkou, protože chce, aby se malá s otcem vídala.

Laura je pro ni vším.

Bojí se

Vzhledem k tomu, že je Laura ještě malá, ale na tatínka už reaguje, má Černochová největší strach z toho, že se na dceru jednoho dne vykašle její otec úplně. Koneckonců, je docela dobře možné, že už se na roli táty cítí, ale dítě plánuje se svou novou partnerkou, zatímco malou Lauru o otcovskou lásku klidně připraví. Dalším uskalím je, že až bude Laura větší, začne se určitě ptát, proč s nimi otec, kterého zbožňuje, vlastně nežije. Bude ho Tereza i v takovém případě zarytě bránit?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden