Můj kousek štěstí

Tereza Kostková: Divoce se líbala s Alešem Hámou

Herečka Tereza Kostková (39) je se záletným režisérem Petrem Kracíkem (57) již rozvedená, a tak si může dělat, co chce. Prošla si peklem, proto se rozhodla udělat za vším tlustou čáru, těšit se ze života, z přízně a obdivu mužů.

Ale proč proboha ženatých? Cožpak jí nestačí, že už jednoho ženatého muže, a to režiséra Kracíka, od rodinného krbu odloudila? Skončilo to katastrofou. Přesto Tereza odvážně koketuje s ženatým kolegou Alešem Hámou (43), otcem dvou synů, Jáchyma (13) a Matyáše (8).

Oba herci tvrdí, že se jedná o pracovní přátelství. Přitom se dost často líbají na veřejnosti. Byli přistiženi, jak se večer loučí u taxíku, kam Háma Kostkovou doprovázel. Loučili se divokým polibkem. Jako by to nestačilo, Háma se na Terezu nečekaně vrhl také po divadelním představení, kde ztvárňují pár.

Bylo to vášnivé a neplánované. Překvapená tmavovláska lapala po dechu a kulila oči. Vypadalo to, jako by se její kolega už nedokázal dál bránit citům a chtěl přenést scény, které se odehrávají na jevišti, do soukromého života.

Jak romantické. Ale Hámově legitimní partnerce se to zaručeně líbit nebude..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden