Moje šťastná hvězda

Tereza Kostková je bez něj ztracená!

Vrátí se k ní Kracik?

Po překvapivém loňském rozvodu TEREZY KOSTKOVÉ (39) a PETRA KRACIKA (57), který herečka potvrdila až začátkem letošního března, se zdálo, že oba bývalí manželé rychle začali žít každý zcela po svém. Oba se začali vídat s novými lidmi, Kostková si užívala nabytou svobodu na večírcích, Kracik se držel spíš v ústraní.

Podle zdrojů z okolí Terezy je ale všechno trochu jinak, než na první pohled vypadá. Herečka se sice snaží tvářit, že je šťastná a spokojená, ale to je nejspíš jen zastírací póza. Podle jejích kamarádek jí samota vůbec nevyhovuje a Kracika chce zpátky.

„Určitě si tu dobu po rozvodu představovala jinak. Snaží se si užívat, ale jen se trápí,“ říká jedna z nich. Svou zvýšenou večírkovou aktivitou v poslední době herečka chtěla Kracika prý přimět žárlit. „Tímhle celým divadlem na sebe chtěla Petra upozornit,“ myslí si její kamarád.

To se jí ovšem nepodařilo, protože Kracik na ni nečeká. Bývá vídán s jinou ženou. Je proto otázka, jestli pokus Terezy údajně zachránit vztah nepřišel až příliš pozdě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden