Můj kousek štěstí

Tereza Kostková: Kde je ten chlap?!

Tajemství její ložnice je konečně prozrazeno! Doneslo se nám, že pod krásnou Terezou Kostkovou (41) se rozpadla postel. Herečka má španělské předky, což by v tomto případě mnohé vysvětlovalo.

Pochopitelně nepřiznala, že se nábytek rozpadl vlivem divokých hrátek, ale dost se to nabízí. Zatím živá duše netuší, zda do jejího života vstoupil od rozvodu s proutníkem Petrem Kracikem (59) nový muž, nicméně záležitost s postelí je podezřelá.

Kráska tvrdí, že lůžko popraskalo vzhledem k obvyklému opotřebování, jde však o to, zda jí to věříme. Do starého železa tudíž poslala vedle bývalého manžela i pelíšek, a nyní si tmavovláska užívá pohodlí nového, luxusního nábytku.

Ložnici v současné době zařídila v překvapivě odvážném, ba až vášnivém stylu. Nechala se slyšet, že je to pro ni takový malý kousek milovaného Španělska. Kromě knihovny plné cestopisných knížek a obrázků španělské krajiny, což jsou poměrně nezávadné věci, zdobí stěny ložnice také rudá barva.

A tady už odborníci hovoří jasnou řečí. Červeně vymalovanou ložnici mívají nadmíru vášnivé a temperamentní ženy, které si potrpí na časté erotické hrátky. Kde tedy Tereza Kostková schovává onoho záhadného chlapíka? Pod novou postelí? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden