Můj kousek štěstí

Tereza Kostková: Manželství jako byznys?

Herečka Tereza Kostková (42) si prostě umí vybrat muže pro život. Manželství s režisérem Jakubem Nvotou (42) má totiž pro ni velké benefity. Jde o penize! Vedle svého manžela, režiséra Jakuba Nvoty Tereza Kostková září jako sluníčko.

Bodejť by tomu tak nebylo. Kostková má díky režisérovi po svém boku zajišťěnou práci. I když má třeba nyní herečka kšeftů dost, nemusí to tak být vždycky. Často si kumštýři stěžují, že jejich profese je většinou jako na houpačce.

Jednou se sejde hned několik nabídek najednou, jste na výsluní, ale pak zase dlouho nemusí přijít nic a herec musí vyžít z rezerv a jen trnout, aby se na něho nezapomnělo, což už se také mnohým stalo. Zájem často opadá ještě víc o stárnoucí herce, vytlačují je mladí a krásní.

Manželství s režisérem je ale ta nejlepší pojistka na stálé uplatnění. „Kuba je nejenom mimořádný režisér, ale i úžasný autor – píše krásné hry, texty, písničky, překládá, dramatizuje…," říká nadšeně Kostková.

Těší se prý, až bude zase hrát pod taktovkou svého muže. Prý scénáře běžně probírají doma a vůbec jim nevadí, že si oba práci nosí domů. Jak je vidtět, z manželství se stává zlatý důl. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden