Můj kousek štěstí

Tereza Kostková: Naděje na druhé dítě?

Tereza Kostková nahlas uvažuje o druhém potomkovi. S kým ho plánuje?     Herečka Tereza Kostková (41) překvapuje! Ještě před nedávnem tvrdila, že je stále sama a jediným mužem jejího života je její syn Toník (10), kterého má s exmanželem, režisérem Petrem Kracikem (59).

Najednou ale mluví o druhém potomkovi. Vážně se zamýšlí, jestli se pokusit ještě znovu otěhotnět. Ví, že jí biologické hodiny už bijí na poplach a má tedy poslední šanci. "Čím více ten čas běží, tím více je toto ve hře a já to musím taky respektovat," nechala se slyšet.

Je vidět, že miminko je pro Kostkovou nyní žhavé téma. Kdo by ale měl být potencionálním tatínkem? To herečka neprozradila, ale je téměř jisté, že někoho po svém boku má. Před nedávnem byla viděna, jak odchází z divadelního představení Můj nejlepší kamarád se svým kolegou, režisérem Jakubem Nvotou (40), který jakoby byl mladším bratrem jejího exmanžela.

Je mezi nimi snad něco víc než jen pracovní a přátelský vztah? To zatím není potvrzeno, ale ani vyloučeno. Kostková je velmi atraktivní ženou a klidně by mohla mezi nimi přeskočit jiskra. Mluvilo se však i o tom, že Kostková poslední dobou tíhne opět ke Kracikovi.

Měli spolu strávit dokonce Vánoce a pobyt na horách. Spekulovalo se tedy, zda nechce slepit manželství. Nechme se tedy překvapit. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden