Můj kousek štěstí

Tereza Kostková: Neví si rady se synem

Přitažlivá tmavovláska Tereza Kostková neví, který problém řešit dřív. Je toho na ni moc. Bolestný rozvod s manželem, režisérem Petrem Kracikem (57), čtyřicáté narozeniny – čas je neúprosný – a teď ještě trápení se synem Toníkem (8).

Dalo se to čekat. Nešťastná Tereza Kostková je teď na chlapce sama, a každý odborník potvrdí, že v období rozvodu rodičů děti takzvaně neví, čí jsou. Z dříve vzorného potomka se tak může stát problémové dítě, jemuž se rapidně zhorší školní prospěch a mnohdy i chování.

Byl by div, kdyby se na malém Toníkovi neprojevilo, že vyrůstá v neúplné rodině. Stává se z něho až příliš energický chlapeček, který, jak matka smutně přiznává, umí být nadmíru drzý. A "obětí" je přirozeně ten nejbližší člověk - máma.

Synek hledá hranice, kam až může zajít. Tereza Kostková prohlásila, že je někdy zoufalá. Klade si otázku, zda syna vychovává správně. Občas vysloveně zuří. Na výchovné problémy by měli být v rodině dva. Jenže v tomto případě má tatínek jiné starosti, hodně se zajímá o půvaby žen ve svém okolí.

A Kostkové nezbývá než se dál zmítat v pochybnostech..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden