Moje sladké tajemství

Tereza Kostková: Odmítla účast ve Tváři. Dvakrát!

Krásná herečka Tereza Kostková (41) prozradila, že odmítla velmi výnosný kšeft, a to dokonce dvakrát. Dostala nabídku do Show Tvoje Tvář má známý hlas, ale vystupovat tam nechtěla. Proč?

Oblíbená moderátorka a herečka Tereza Kostková (41) v poslední době zmizela z obrazovek a divákům se po ní určitě začíná stýskat. Není to ale tím, že by měla nouzi o zajímavé zajímavé nabídky, ona je jen odmítá.

Proč je vybíravá?

„Oslovili mne pro první kolo i teď pro to poslední. S díky jsem jen přijala jedno porotcování. Nešla bych do toho,“ řekla herečka drsně na adresu pěvecké soutěže Tvoje tvář má známý hlas.

Proč ale odřekla tak výnosný kšeft? Má snad peněz na rozdávání, nebo se bojí, že by se ztrapnila? „Necítím tu potřebu, ani se ve mne neslučují vlastnosti, které jsou pro to potřeba,“ prohlásila Kostková.

Má snad na mysli jistou dávku exhibicionismu, bez které by se soutěžíví v tomto pořadu neobešli? Ale vždyť hraje v divadle a je moderátorkou!


Zná své meze

Zakopaný pes bude nejspíš vězet v tom, že si úspěšná herečka myslí, že na podobnou soutěž prostě nemá.

Sama totiž přiznala, že by se za jediný týden nedokázala naučit anglickou písničku. Překvapuje nás, že takhle smýšlí někdo, kdo má u nás velmi dobrou pověst. Copak si Kostková vůbec nevěří?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)