Moje šťastná hvězda

Tereza Kostková: Podezírá manžela z nevěry?

Začínají je trápit první problémy v ráji. Moderátorka Tereza Kostková (42) se za režiséra Jakuba Nvotu (42) provdala v naprosté tajnosti. Nejspíš byli oba zamilovaní až po uši, a proto si tuto romantickou chvilku chtěli užít jen sami ve dvou. Ale jak se zdá, možná se měla Kostková se svým plánem někomu svěřit.

Měla se poradit

Kdyby svatbu probrala třeba s blízkou kamarádkou, viděla by celou situaci úplně jinak. Nvota a Kostková se vzali nečekaně a rychle, všechny své blízké tím dokonale překvapili.

Na jednu stranu je pěkné, že do toho skočili po hlavě a byli si jistí, ale na druhou stranu se přece jen ještě ani pořádně neznali. Poznali se jako divadelní kolegové, a to koncem roku 2017. Nejdříve byl jejich vztah čistě profesionální, zkoušeli scény a učili se scénáře.

Nicméně po čase to mezi nimi začalo jiskřit a rozhodli se pro tajnou svatbu. Jejich další herečtí kolegové jim lásku samozřejmě přejí, ale údajně jim přijde absurdní vzít si někoho po tak krátké době a ke všemu ještě takhle narychlo a v utajení.

Začíná litovat?

Kostková údajně začíná litovat toho, že na svatbu tak spěchala a víc si svůj čin nepromyslela. Manželství s Nvotou totiž údajně není takové, jaké si ho představovala. Snila o krásném, harmonickém vztahu vedle muže, jenž jí bude neustále po boku. Před svatbou tomu tak údajně bylo, ale po svatbě je to prý všechno jinak. Podle našich zdrojů se potýkají se spoustou problémů, ale přitom před svatbou vypadali jako dokonalý pár, který nezná slovo hádka. Kostkové především vadí to, že Jakub na ni nemá tolik času, kolik by si ona představovala.

Navzájem se prý teprve začínají ve vztahu poznávat a některé vlastnosti jim na tom druhém zkrátka nesedí. Kostkové údajně vadí to, jak je Nvota flegmatický a jemu zase vadí to, že Kostková potřebuje mít nad vším neustálou kontrolu.

Pořád ho hlídá

Jelikož je Nvota režisér, pochopitelně musí čas od času někam odcestovat, a to nejčastěji na své rodné Slovensko. Občas mu tam Kostková dělá společnost, ale jelikož je herečka, musí si plnit své pracovní povinnosti spíš v Čechách. Tím pádem není vždy po jeho boku. A to jí údajně dělá velké starosti. Její bývalý manžel Petr Kracik (60) jí byl totiž v manželství nevěrný a v ní to nejspíš zanechalo silnou stopu. Proto má údajně tendence svého manžela hlídat na každém kroku, aby se náhodou neohlédl za jinou.

Potvrdili to i její přátelé, kteří se jí snaží vysvětlit, že ne každý je jako její bývalý manžel. Také si myslí, že její nezdravá žárlivost by mohla jejich vztah ohrozit. Nicméně zatím jim to nebylo moc platné, protože Kostková je neustále nejistá a trápí ji obavy.

Má rád změny

Nvota Kostkovou svými nedávnými slovy ještě víc znejistil. Přiznal, že má rád změny a rád mění místa svého působení. „Jsem tulák. Nomád,“ pronesl se smíchem režisér, který má údajně velmi toulavé nohy a dlouho nevydrží u jedné věci.

Myslel to i tak, že dlouho nevydrží ani u jedné ženy? Nemluvil vysloveně o práci, takže jde nejspíš o jeho povahovou vlastnost, která by se časem mohla projevit i v jeho manželství. Vlastně se už teď začíná pomalu projevovat. Kostková má prý nějaké námitky pokaždé, když má Nvota někam pracovně vyrazit. A když už mu nemůže být nablízku, alespoň mu prý pravidelně každých pár hodin volá, aby se ujistila, co a kde zrovna její milý dělá.

Ohrozí vztah žárlivost?

Ne každý muž však dobře snáší přehnanou žárlivost a mezi ně údajně patří právě i Jakub Nvota. Jeho kolegové nám potvrdili, že je Jakub z neustálých kontrol své manželky poněkud unavený.Prý od ní cítí nedůvěru, která je podle něj ve vztahu klíčová. Nvotova práce je ale zkrátka taková, že kvůli tomu, aby vydělával peníze, musí čas od času odcestovat na Slovensko. Jinak by do jejich společné kasy nemohl příliš přispívat.Kostková se s tím ale údajně zatím nedokáže sžít a nejraději by svou lásku měla pořád u sebe a hlavně pod kontrolou. Zdá se, že její žárlivost nezná konce, a otázkou zůstává, zda se to časem srovná a zda to vůbec jejich čerstvé manželství ustojí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden