Moje šťastná hvězda

Tereza Kostková: Přestávají spolu ladit

Už to mezi nimi začalo pořádně skřípat. Podle známých Terezy Kostkové (42) to mezi ní a jejím manželem Jakubem Nvotou (42) není takové, jak si známá herečka a moderátorka před svatbou vysnila. Nedávno byli dokonce spatřeni, jak se na ulici ošklivě hádají.

I přátelé o nich pochybují

Před pár týdny si také údajně neuváženě postěžovala, že na ní manžel nechává většinu domácích povinností a úkolů, které by normálně měli plnit oba. Jenže on se prý vymlouvá na to, že nemá čas. Jenže herečka je pak vyčerpaná a večer má náladu akorát tak na to, lehnout si před televizi a usnout. A to se zase samozřejmě jejímu manželovi nelíbí. Ten by prý rád vyrazil na skleničku nebo na večeři, občas i za kulturou, ale na to zkrátka nemá Kostková sílu.

Celý den je v jednom kole a pak přijde domů, musí se postarat o úklid, večeři a syna, a jakmile se vším skončí, je deset večer. O nějaké rodinné idylce se rozhodně mluvit nedá. Dokonce už i jejich společní přátelé začínají pochybovat o tom, že jim vztah vydrží. Prý jsou až příliš odlišní. Zatímco Tereza by se pro druhé rozdala, její manžel je prý spíše sobec. Údajně si žije bohémským životem a na druhé se neohlíží.

Konec idylky?

Ještě před pár měsíci si herečka myslela, že když se protiklady přitahují, nebude problém se s Nvotou sžít. Jenže to není vůbec jednoduché. A také byla ze začátku jejich vztahu mnohem shovívavější než teď. Údajně mu začíná hodně vyčítat a je na pokraji nervového zhroucení. A to s e Nvotovi přestává líbit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden