Můj kousek štěstí

Tereza Kostková: Proč si vybírá proutníky?

Ona má v očích jiskřičky štěstí. Je přesvědčená, že režisér Jakub Nvota (41), za kterého se před nedávnem nečekaně vdala, je tím pravým. Na něho ale vyplouvají znepokojivé věci. Nešlápla herečka opět vedle? Tereza Kostková (42) je známá tím, že se do věcí vrhá po hlavě a právě tak to bylo i se sňatkem.

Nejprve tajila, že se dali dohromady. Dělala všechno proto, aby nebyli prozrazeni. Režisér prý za ní dokonce chodil zadem, aby nebyl spatřen. Jakoby Kostková nikomu nechtěla dát šanci, aby jí její životní rozhodnutí mohl rozmlouvat.

Překvapení to bylo prý i pro její rodiče Petra Kostku (80) a Carmen Mayerovou (74). A najednou přišla jako rána z čistého nebe zpráva, že se vdala. Zatím vedle sebe vypadají jako zamilované hrdličky. Nvota Kostkovou všude doprovází.

Jak dlouho jim to ale může vydržet? Jak se říká, láska je slepá a herečka, která teď chodí s hlavou v oblacích si nechce připouštět nic zlého. Mnozí ale pochybují, jestli se nebude opakovat chyba, kterou udělala už v minulosti.

Její bývalý manžel, režisér Petr Kracik (60), měl pověst proutníka. Kostková ale nedala na pochybovačné řeči ostatních, věřila, že ona je tou jeho pravou vyvolenou. I s ní Kracík však běhal za jinými. Nezklame ji i současný manžel? Vyšlo najevo, že Nvota už má za sebou jedno nevydařené manželství.

A důvod jeho krachu je zřejmý. Prý se totiž rád otočil za sukní a nejen to. Je tedy otázkou, zda si herečka s dalším režisérem polepší. Co když se i Nvotovi okouká a on se začne poohlížet po jiné? Dokonce se spekuluje i o tom, že by mohla být Kostková těhotná.

Jistě by nebylo dobré, kdyby nedejbože jednou zůstala sama i na druhého potomka. Obláček štěstí by se hodně rychle rozplynul. Ozývají se ale i hlasy, které ten spontánní životní krok herečce schvalují. Podle některých je dobře, že kumštýřka neztrácí čas a žije na plno se vším všudy.

Už není nejmladší a na zplození dalšího potomka nemá času na zbyt. Proto jestli touží po rodině, určitě by prý neměla čekat. A možná mají pravdu. Přejme Tereze, ať je ve druhém manželství konečně šťastná.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden