Můj kousek štěstí

Tereza Kostková: První problémy v manželství

Toho, čeho se mnozí obávali, se začíná naplňovat. Zatím jen zlehka herečka Tereza Kostková (42) naznačuje, co ji v manželství s režisérem Jakubem Nvotou (42) trápí. Idylka v manželství herečky Terezy Kostkové a režiséra Jakuba Nvoty dlouho nevydržela.

Když se vloni napodzim rozkřiklo, že se Kostková tajně vdala, mnozí se nad tím pozastavovali. Vždyť to, že randí s Nvotou, se ví teprve pár měsíců. Není to příliš unáhlené rozhodnutí? Nebude po čase rozčarována z toho, koho si vlastně vzala? Vypadali si ce spolu zamilovaně, ale který pár v začátku vztahu nezáří štěstím? Někteří o režisérovi mluvili pochybovačně.

Údajně měl být režisér nestálý a tak trochu bohém, který není stavěný pro pevné manželství. Však už jednou je rozevdený. Svou přelétavost zmiňoval i on sám. Říkal o sobě, že nevydrží na jednom místě. Není divu, že se ti, kteří to s Terezou myslí dobře, se o herečku obávali.

I ona má už zasebou jedno nevydařené manželství s nevěrníkem. I exmanžela Petra Kracika (60) jí rodiče rozmlouvali, ale ona si nedala říct. Až sama narazila. A podobně je to i nyní. Měla svou hlavu, názory jiných jí nezajímaly a už teď do vztahu s režisérem připlouvají první mráčky.

Kostková, která byla sama na svého dvanáctiletého syna Toníka, který přichází do toho nejnáročnějšího věku, sama, potřebovala oporu. Někoho, kdo jí od rodičovského břemene ulehčí. Jenomže právě to podle všeho s Nvotou nemá.

Herečka se sama prořekla, že je na všechno sama. "Polde mě je někdy ta nálož úkolů a odpovědnosti nechaná spíš na ženách. Někdy to tak funguje," řekla se stylem, jakoby to byl právě její případ.

Vzápětí si ale uvědomila, že o sobě prozradila více, než chtěla, a tak se to nejspíš snažila zachránit slovy, že se s mužem teprve učí rozdělovat si v manželství úkoly. Jinými slovy ale tak potvrdila, že její druh jí doma s něčím jen tak nepomůže.

Kdo ví, co bylo pravou příčinou krachu Nvotova vztahu s exmanželkou. Třeba se ani jeho bývalé nezamlouvalo, že se doma moc nepřetrhnul. Možná se pleteme. Pokud by to ale bylo opravdu tak, dokáže si Kostková manžela vychovat nebo bude jen trpět? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden